Mobiliteit

Doe mee

Doe mee met de Serious Game over mobiliteit

Mobiliteit gaat om meer dan alleen verkeer. Het gaat om hoe wij ons verplaatsen om op verschillende locaties te komen. Hoe we bij ons werk komen, winkels, vrienden, verenigingen en familie. En met welk vervoermiddel. De auto, fiets, lopend en het ov. Ook hangt mobiliteit samen met andere thema’s. Denk aan duurzaamheid, welzijn, verkeersveiligheid en bereikbaarheid. Mobiliteit raakt iedereen. Daarom werken wij samen aan een mobiliteitsplan voor iedereen!

Mobiliteitsweek: Serious Game
De derde week van juni organiseren wij een mobiliteitsweek. In deze week gaan wij met onze inwoners, partners en organisaties aan de slag om invulling te geven aan ons nieuwe mobiliteitsplan. Onderdeel van het weekprogramma  is het spelen van een ‘Serious Game’ met inwoners en gebruikersgroepen. Aan de hand van een spel gaan we met elkaar in gesprek  over de keuzes voor goede mobiliteit  de diverse thema’s en dilemma’s die daarbij horen.

Wanneer is de Serious Game:
De Serious Game  wordt gespeeld op dinsdagavond 18 juni om 19.30 uur. De zaal is al  om 19.00 open in het gemeentehuis van Leiderdorp. We verwachten uiterlijk 22.00 uur klaar te zijn.

Kan iedereen meedoen?
We willen dat zoveel mogelijk inwoners meedoen met de Serious Game. Om het spel goed te kunnen spelen en goed met elkaar in gesprek te gaan, hanteren we  een maximum aantal deelnemers. Snel aanmelden dus!

Hoe kan ik me aanmelden?
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@leiderdorp.nl (deze link verwijst naar een E-mail adress) o.v.v.: mobiliteit. Geef hierin jouw naam en adres aan. Je kunt ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer 071-54 58 500

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.