Energie

Doe mee

Nationale Duurzame Huizen Route 2020: online editie

De meesten van ons brengen door de huidige corona-omstandigheden veel tijd thuis door. Met de winter voor de deur wil je je warmte zoveel mogelijk binnenshuis houden en de kou buiten. Maar welke isolerende maatregelen zijn voor jouw woning het meest interessant? Of denk je eraan om het gelijk groter aan te pakken maar weet je niet waar te beginnen?

Van 7 november tot 15 december kun je via een videoverbinding binnenkijken bij andere huiseigenaren in heel Nederland die al stappen gezet hebben en met hen in gesprek over hun ervaringen. Schrijf je vanaf 31 oktober in voor een online bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl. Er is per virtueel bezoek plek voor 8 personen dus wacht niet te lang. Ben jij zelf trotse eigenaar van een verduurzaamde woning, meld je dan aan als voorbeeld (dit mag ook alleen als online registratie met foto’s, dus hoeft niet per se als virtuele host).

PS: je kunt als woningeigenaar je eerder toegestuurde teGOEDbon t.w.v. €70 nog steeds gebruiken voor kleine energiebesparende maatregelen of een energiescan, indien je deze nog niet hebt verzilverd. Zie www.goedleiderdorp.nl/tegoedbon voor de details.

 

 

 

 

 

 

Tip: Voor technische of financieringsvragen over het verduurzamen van jouw woning, kun je altijd gratis contact opnemen met ons onafhankelijk Duurzaam Bouwloket via info@duurzaambouwloket.nl, 072 7433 956 (op werkdagen) of kijk op www.duurzaambouwloket.nl. Of stuur de EnergieAmbassadeurs uit jouw buurt een berichtje; zij delen graag hun ervaringen en helpen je op weg.

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.