Energie

Tip

Gratis energiescan voor Verenigingen van Eigenaren (VvE)

Verlaag je rekening voor gas en elektriciteit en verhoog je wooncomfort! Ook voor bewoners van appartementen en van wooneenheden die zijn verenigd in een vereniging van eigenaren (VvE), zijn er volop mogelijkheden voor het verduurzamen van de individuele woning of het gezamenlijke complex.

De gemeente Leiderdorp biedt VvE’s daarom gratis een energieadvies op maat aan. Een deskundig adviseur komt op bezoek en kijkt wat de mogelijkheden zijn om energie te besparen, zonnepanelen te plaatsen en/of uw complex gasloos te maken is. De scan maakt meteen duidelijk welke maatregelen je het beste kunt nemen, met welke benodigde investering rekening te houden en de financieringsmogelijkheden. De energieadviseur kan ook helpen bij het besluitvormingsproces in de VvE. Wil je meer informatie over dit traject of wil je je gelijk aanmelden? Klik dan hier!

Als een woning niet duurzaam is, is de rekening voor gas en elektriciteit onnodig hoog en het wooncomfort onnodig laag. Bovendien gaat extra energieverbruik ten koste van het milieu.

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.