Energie

Tip

Maatwerkadviesrapport beschikbaar van Straataanpak in pilot-buurt Vogelwijk!

De eerste straataanpak van Leiderdorp i.s.m. Duurzaam Bouwloket, KlimaatGesprekken en de Leiderdorpse EnergieAmbassadeurs om op straatniveau woningverduurzaming te stimuleren, is nog in volle gang. Na een drukbezochte informatieavond zijn 2 groepen inwoners van pilot-buurt Vogelwijk gestart aan de aansluitende workshopreeks WoonGesprekken.

Juli 2019 – Bewoners van de Gansstraat, Albatrosstraat, Vogellaan, Meeuwenlaan, Zwaanstraat, Roerdompstraat en de oneven huisnummers van de Vronkenlaan, hadden de Straataanpak-primeur. Na de exclusieve infoavond op 7 mei 2019 kon men het maatwerkadviesrapport en de presentaties downloaden en zich inschrijven voor de WoonGesprekken-reeks. Want… interessant al die praktische informatie over verduurzamingsmogelijkheden in huis, maar hoe ga je vervolgens aan de slag, waar moet je beginnen?

WoonGesprekken zijn ontwikkeld volgens een bewezen methodiek, waarbij je in groepsverband van adhoc-acties naar een lange termijn-plan gaat en leert van elkaars ervaringen. In 4 workshopsessies ga je onder begeleiding van een KlimaatGesprek-coach in (woonkamer)setting in gesprek over de mogelijkheden voor jullie woningen én benodigd gedrag om optimaal resultaat te behalen. Indien na evaluatie blijkt dat dit deze aanpak werkt, gaan we het in meer wijken uitrollen!

Benieuwd naar de tips, de workshops en het maatwerkadviesrapport? Klik dan hier!

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.