Energie

Tip

Kom ook naar de ‘warme huiskamer’ in het Milieu Educatief Centrum

Door de hoge energiekosten, wordt het steeds lastiger om je huis comfortabel te verwarmen. Niemand mag echter in de kou zitten. Daarom organiseert het Milieu Educatief Centrum (MEC) de ‘warme huiskamer’.

Kun je de verwarming thuis eigenlijk niet aanzetten, omdat het zo duur is? Kom dan naar de ‘warme huiskamer’. Iedereen die dat nodig heeft, is welkom om op deze warme plek in het Milieu Educatief Centrum te zitten, af te spreken of te werken. Je mag hier gratis verblijven. En tegelijkertijd beperk je je energiekosten omdat je thuis even niet hoeft te verwarmen.

Elke vrijdag is er ‘warme huiskamer’
Vrijdag 2 februari is de allerlaatste warme huiskamer van dit jaar. Je kunt van 10.00 tot 13.00 uur binnenlopen voor de ‘warme huiskamer’. Er is voldoende ruimte en mogelijkheden om te kunnen werken. Neem een boek of tijdschrift mee voor wat ontspanning. Of klets gezellig wat en ontmoet andere mensen. Tip: onze energiehulp is ook aanwezig en geeft je graag gratis zijn tips om thuis energie te besparen. Je bent van harte welkom bij het Milieu Educatief Centrum (MEC), Van Diepeningenlaan 110 (e) – in De Sterrentuin, Leiderdorp.

Initiatief van het Leger des Heils
De warme kamer is oorspronkelijk een initiatief van het Leger des Heils voor iedereen die in tijden van stijgende energieprijzen graag wil ontsnappen aan de kou en zoekt naar een warmere comfortabele plek om te kunnen verblijven. Ook het Milieu Educatief Centrum en gemeente Leiderdorp stellen nu elke week een aantal uur een ‘warme huiskamer’ open.

Lees meer over de warme huiskamer