Energie

Actie

Actie voor ondernemers: zonnepanelen!

De gemiddelde terugverdientijd van zonnepanelen ligt momenteel rond de 7 à 8 jaar. Het rendement op je investering is gemiddeld 8 tot 10%! Veel bedrijven kunnen met zonnepanelen hun volledige jaarlijkse elektriciteitsvraag zelf duurzaam opwekken. Dat is GOED voor je portemonnee en het klimaat!

ACTIE: Gratis begeleiding!

Alle ondernemers in Leiderdorp kunnen gebruik maken van het aanbod om gratis en vrijblijvend deskundige ondersteuning te krijgen op het gebied van zonnepanelen. In samenwerking met Energiepartners bieden wij de volgende ondersteuningsopties:

  • Het opstellen van een adviesrapportage, inclusief intekening op je dak en opbrengstberekening om tot een goede investeringsbeslissing te komen
  • Het aanvragen van de SDE+ subsidie*
  • Deskundige ondersteuning bij de aanvraag en beoordeling van offertes voor het plaatsen van zonnepanelen

Een combinatie van bovenstaande diensten is ook mogelijk. Zo ben je in alle stappen verzekerd van deskundige begeleiding.

Kijk hier voor meer informatie en om het online aanvraagformulier in te vullen. Na de aanvraag wordt er binnen 2 weken contact opgenomen door Energiepartners.

Wees er wel snel bij, want er is slechts een beperkt aantal adviezen beschikbaar!

 

*De aanvraag is kosteloos tot een maximum van 500 kW (circa 1.700 zonnepanelen) per bedrijf, daarboven zijn er meerkosten verbonden, omdat een uitgebreide haalbaarheidsstudie vereist is. De kosten voor de haalbaarheidsstudie zijn voor uzelf en worden meegenomen in de business case.

SDE+ is een subsidie gericht op de productie van hernieuwbare energie en de meerprijs hiervan t.o.v. niet-hernieuwbare energie. Een ondernemer komt voor deze subsidie in aanmerking als de installatie van zonnepanelen minimaal 15 kilowattpiek (kWp) produceert en aangesloten is op een grootverbruikaansluiting (meer dan 3 x 80 ampère).

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.