Energie

Oproep aan alle Leiderdorpse VvE’s

De inmiddels 25 Leiderdorpse EnergieAmbassadeurs (EA’s) zetten zich op vrijwillige basis in om onder andere het verduurzamen van woningen te versnellen. Een aantal van hen heeft zich opgeworpen om zich specifiek te gaan richten op Leiderdorpse Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

30 april 2019 – Hoewel er qua verduurzamingsmogelijkheden overeenkomsten zijn tussen koop-eengezinswoningen en -appartementen, zijn er ook uitdagingen waar je alleen binnen een VvE mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke besluitvorming. De meeste EA’s van de gevormde sub-groep zitten zelf bij een VvE, dus weten als geen ander wat hierbij kan komen kijken. Om te achterhalen wat er momenteel speelt onder de Leiderdorpse VvE’s, zijn zij gestart met een eerste behoefte-inventarisatie. Hiervoor hebben zij onlangs een brief verstuurd naar verschillende VvE’s met een link naar een korte enquête. Hier kan een geïnteresseerd VvE-bestuur tevens een emailadres achterlaten om op de hoogte gehouden te worden. Het invullen van de enquête kan nog steeds.

Klik hier voor de enquête.

Heeft jouw VvE de brief niet ontvangen en/of wil je meer informatie, dan kun je de betreffende EA’s mailen via vve@goedleiderdorp.nl.

Via deze link kom je direct bij de gepubliceerde nieuwsbrieven met handige informatie en tips en kun je je ook direct inschrijven.

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.