Biodiversiteit & klimaatadaptatie

Doe mee

Samen voor biodiversiteit: Natuurwerkdagen voor jong en oud. Meld je aan!

Geïnteresseerd om samen met buren, collega’s, vrienden of familie buiten een dag aan de slag te gaan en zo bij te dragen aan jouw groene omgeving? Kijk dan op https://www.natuurwerkdag.nl  voor meer informatie over locaties en activiteiten bij jou in de buurt op 6, 7, 8 november en meld je aan. Op vrijdag 6 november is er speciale aandacht voor de natuurwerkers van de toekomst en doen ook de basisscholen in het hele land mee aan deze Natuurwerkdag.

Dit jaar organiseren de provinciale Landschapsbeheerorganisaties de Natuurwerkdag voor de 20e keer op ruim 500 locaties door heel Nederland. Zelf een werklocatie aanmelden is ook mogelijk. Uiteraard houden we de ontwikkelingen rondom corona in de gaten en wordt de Natuurwerkdag corona-proof georganiseerd.

De Natuurwerkdag is een landelijk evenement dat wordt georganiseerd in samenwerking met de Provinciale Landschapsbeheerorganisaties, de Provinciale Landschappen, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Scouting Nederland,  A Rocha, IVN en de Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie. In de provincie Zuid-Holland is de Groene Motor degene die vanuit het Zuid-Holland Landschap de lokale initiatieven ondersteunt.


Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.