Duurzame oktober

Actie

30 oktober: laat je banden gratis optimaliseren!

Voor duurzame mobiliteit is het het best om zoveel mogelijk te doen lopend, op de fiets of met het openbaar vervoer. Maar heb je toch een auto nodig, dan kun je met de juiste bandenspanning ook bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot. Daarom kun je op 30 oktober jouw bandenspanning gratis laten optimaliseren!

De actie loopt op zaterdag van 09:30 tot 17:30,  op de parkeerplaatsen van de Santhorst en de Baanderij. Wanneer jij de winkels bezoekt werkt een team aan de spanning van jouw banden. Wanneer de banden klaar zijn laat het team een kaartje voor je achter. Hierop lees je wat de beste bandenspanning is voor jouw auto én hoeveel je nu al bespaart hebt door de bandenspanning te laten optimaliseren!

Vorig jaar hadden we soortgelijke acties in Leiderdorp op 10 en 17 oktober.  Meer lezen over het belang van goede bandenspanning, hoeveel er per persoon bespaard is met de vorige acties en hoe je je bandenspanning zelf optimaal kunt houden? Lees dan ons bericht over bandenspanning. Of kijk op de site van Iedereen doet wat.

-->