Energie

Duurzame Huizen Route 2021: open dagen 30 oktober en 6 november!

Zonnepanelen op het dak, een warmtepomp of het huis geïsoleerd? Doe dan mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route! Op zaterdag 30 oktober en 6 november openen honderden huiseigenaren hun deuren om uitleg te geven over de duurzame maatregelen in hun woning. Een mooie kans om andere huiseigenaren op weg te helpen met jouw eigen tips en ervaringen!

Het evenement trekt jaarlijks zo’n 5.000 bezoekers door het hele land en wordt georganiseerd in samenwerking met gemeenten en provincies. Energiebesparing lijkt soms ingewikkeld, maar in bijna elk huis kunnen hier wel stappen in worden gezet, groot én klein. Door eens binnen te kijken bij een buurtgenoot, krijg je praktische tips, zie je duurzame maatregelen in werking en doe je inspiratie op voor jouw eigen huis.

Huis aanmelden

Lijkt het jou leuk om zelf te vertellen over energiebesparing en de duurzame maatregelen in jouw huis? Deel jouw ervaring met duurzaam wonen! Meld je aan voor de dag(delen) waarop jij jouw woning wilt openstellen via Duurzame Huizen Route en maak kans op twee overnachtingen bij B&B De Nachtdijk in Cothen!