Energie

Alles wat je wilt weten over het verduurzamen van een VvE

Hoewel er qua verduurzamingsmogelijkheden overeenkomsten zijn tussen koopwoningen en -appartementen, zijn er ook uitdagingen waar je alleen binnen een VvE mee te maken krijgt. Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op en waar moet je beginnen?

EnergieAmbassadeurs

Een aantal EnergieAmbassadeurs (EA’s) heeft een subgroep gevormd om zich specifiek op deze tak te richten. Een paar van de groepsleden zijn zelf lid van een VvE en weten dus als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. De EA’s startten een werkgroep specifiek gericht op Leiderdorpse VvE’s om informatie te verzamelen en te delen.

Nieuwsbrief

Deze VvE-groep is gestart met een nieuwsbrief met informatie en tips over het verduurzamen van appartementen en complexen speciaal voor VvE’s. Als lezer van de nieuwsbrief heb je zelf invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. Deze wordt namelijk samengesteld op basis van de input uit een enquête, waarin je kunt aangeven welke onderwerpen er bij jouw VvE leven of wat jij graag zou willen weten. 

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief!

Heb je een opmerking of vraag, kun je altijd mailen naar vve@goedleiderdorp.nl.

Klik op de links hieronder voor de eerder uitgekomen nieuwsbrieven. Laat je inspireren om jouw VvE (verder) op weg te helpen naar verduurzaming!

Nieuwsbrief 1 – juli 2019

Nieuwsbrief 2 – september 2019

Nieuwsbrief 3 – november 2019

Nieuwsbrief 4 – oktober 2020

 

Webinar

Tijdens de GOED-week in oktober 2020 heeft de VvE-groep een webinar gegeven met Leiderdorpse ervaringsdeskundige Luc de Beer (voorzitter van VvE Merelstraat). Klik op de video bovenaan en laat je inspireren!