Energie

Vraag jouw gratis bespaarplan bij onze energiecoaches!

De uitdaging minder energie te verbruiken gaat ons allemaal aan. Maar misschien weet je niet goed waar te beginnen om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Of misschien heb je al best wat gedaan, maar blijft de energierekening hoog. Klinkt dit bekend?

Eerste stap

Mogelijk heb je al best wat gedaan, zoals verlichting met enkel ledlampen, tochtwerende borstels en/of reflecterende folie achter de radiatoren. Heb je deze kleine maatregelen nog niet (volledig) toegepast, neem dan eens de checklist met GOED-tips door om te zien hoe je nog meer kunt besparen op de energierekening.

Energiek gesprek

Voor mensen met vragen hoe te beginnen of hoe nu verder staan kersverse energiecoaches paraat!  EnergieAmbassadeurs uit Leiderdorp hebben een training tot energiecoach gevolgd en helpen jou graag op weg. Zij zetten de mogelijkheden op een rij tijdens een laagdrempelig gesprek bij jou thuis. Je ontvangt dus een bespaarplan op maat.

 

De coaches maken ook foto’s van jouw woning bij genoeg verschil tussen de temperatuur binnen en buiten. Hiermee zie je snel of jouw woning warmte weglekt en zo ja, waar precies.

Geïnteresseerd in een energiek gesprek? Geef jouw naam en adres door op info@goedleiderdorp.nl en een van de coaches neemt contact met je op.

Let op:

  • Bij veel animo kan het voorkomen dat je op een wachtlijst gezet wordt. De coaches nemen contact met je op zodra je aan de beurt bent.
  • Wanneer er niet veel verschil is tussen de buiten- en binnentemperatuur, kunnen er nog geen foto’s gemaakt worden met de warmtebeeldcamera.

 

Wie zijn de coaches?

Dit zijn de energiecoaches van Leiderdorp. Klik op een foto om de naam te zien.