Duurzame oktober

Terug-blik

2020 Dit zijn de duurzaamste foto’s van Leiderdorp

Tijdens de GOED-week daagde het MEC kinderen uit om foto’s te maken: welk beeld betekent voor jou een duurzaam Leiderdorp?

Van de uitzendingen heeft de jury (wethouder duurzaamheid, Rik van Woudenberg en drie professionele fotografen) de drie mooiste foto’s uitgekozen. De winnaars kregen de foto op canvas afgedrukt, gesponsord door Foto Filippo in de Winkelhof. Op 9 december vond de uitreiking plaats in het MEC. Benieuwd naar een impressie van deze dag? Lees het in dit artikel van het Leiderdorps Weekblad!

Naast de prachtige canvasfoto’s zouden de winnaars ook op GOED Leiderdorp aangekondigd worden. J.P. Kranenburg zette de fotografen voor zijn eigen camera (klik op de foto voor een uitvergrote versie en gebruik de pijltjes om de andere winnaars te zien).

Ook een duurzame foto?

Heb je zelf (jong of oud) een mooie foto gemaakt van duurzaam Leiderdorp? Stuur deze dan naar communicatie@leiderdorp.nl en wie weet komt jouw foto in de rubriek Mooi Leiderdorp, in de Gemeente aan Huis én staat deze misschien binnenkort wel op GOED Leiderdorp!

-->