Energie

GEZOCHT: EnergieAmbassadeurs!

In Leiderdorp zijn momenteel al 20 EnergieAmbassadeurs (EA’s) actief. Hoewel we nooit genoeg betrokken inwoners kunnen hebben, kunnen ze nog wel wat versterking gebruiken. Vind jij energiebesparing en duurzame opwekking interessant, wil je hier (nog) meer over leren én in groepsverband dorpsgenoten hierover verder op weg helpen? Meld je dan aan als EnergieAmbassadeur!

Op zoek in zones

De teams van zones 2, 3 en 4 zijn nog op zoek naar versterking. Je hoeft zelf niet per se in één van deze zones te wonen, zolang je maar bereid bent hierheen te komen om met inwoners het gesprek aan te gaan. Elke zone heeft een eigen team achter zich van lokale, enthousiaste vrijwilligers. Met deze mensen zal je ook samenwerken om de hele buurt GOED aan te moedigen!

Wat moet ik kunnen?

Wees vooral niet terughoudend als je geen zeeën van tijd beschikbaar hebt of niet over specifieke kennis/ervaring beschikt. Ben je bijvoorbeeld creatief, communicatief sterk, vind je het leuk om iets te organiseren of samen met gelijkgestemde buurtgenoten op te trekken? Alle hulp is welkom en doordat het in groepsverband gaat, kunnen de taken verdeeld worden. De invulling van het EA-schap bepaal je samen, maar er is zeker ruimte voor eigen initiatief. Vanuit de gemeente organiseren we naast (inhoudelijke) trainingen eens in de zoveel tijd een bijeenkomst om kennis en ervaring uit te wisselen. Kijk voor meer informatie over het EnergieAmbassadeurschap op deze pagina.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Vul het formulier hieronder in.

Je kunt ook een mail sturen naar duurzaam@leiderdorp.nl of direct contact zoeken met een van de EA’s.

 

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.