Energie

GEZOCHT: EnergieAmbassadeurs!

 

In Leiderdorp zijn momenteel al 20 lokale, vrijwillige EnergieAmbassadeurs (EA’s) actief. Hoewel we nooit genoeg betrokken inwoners kunnen hebben, kunnen ze met name in EA-zone 1 nog wel wat versterking gebruiken (zie ook het kaartje hieronder). Vind jij energiebesparing en duurzame opwekking interessant, wil je hier (nog) meer over leren én in groepsverband dorpsgenoten hierover verder op weg helpen…? Meld je dan aan als EnergieAmbassadeur!

Het aantal EnergieAmbassadeurs (EA’s) in Leiderdorp is goed op sterkte, maar het tweetal dat nu actief is voor zone 1 zou graag het team uitbreiden. Momenteel bundelen zij de krachten nog met zone 3, maar zouden met meer mankracht hun pijlen specifiek kunnen richten op zone 1. Dus bij deze een oproep aan wijkgenoten die deze enthousiaste ambassadeurs willen versterken.

Wees vooral niet terughoudend als je geen zeeën van tijd beschikbaar hebt of niet over specifieke kennis/ervaring beschikt. Ben je bijvoorbeeld creatief, communicatief sterk, vind je het leuk om iets te organiseren of samen met gelijkgestemde buurtgenoten op te trekken? Alle hulp is welkom en doordat het in groepsverband gaat, kunnen de taken verdeeld worden. De invulling van het EA-schap bepaal je samen, maar er is ook zeker ruimte voor eigen initiatief. Vanuit de gemeente organiseren we naast (inhoudelijke) trainingen eens in de zoveel tijd een bijeenkomst om kennis en ervaring uit te wisselen. Kijk voor meer informatie over het EnergieAmbassadeurschap op deze pagina.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat dan hieronder je gegevens achter, stuur een mailtje naar duurzaam@leiderdorp.nl of zoek direct contact met een van de EA’s via hun eigen emailadres (per zone): www.goedleiderdorp.nl/energie.

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.