Energie

Terug blik

13/10 Terugkijken: webinar ‘Energiebesparing en comfortabel wonen’

Op 13 oktober organiseerde de gemeente samen met het Duurzaam Bouwloket een gratis, online informatieavond (webinar) met informatie en praktische tips over

Energie besparen en comfortabel wonen

Een onafhankelijke adviseur van het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente, gaf een informatieavond tijdens de Leiderdorpse GOED-week. Centraal stond hierbij hoe je met energiebesparende maatregelen en financieringsmogelijkheden jouw maandlasten kunt verlagen en meer comfort creëert. Ook werd er ingegaan op de laatste berekeningen van het Centraal Planbureau over de verduurzaming van woningen: zijn deze investeringen rendabel?

TeGOEDbon

De tegoedbon die alle Leiderdorpse woningeigenaren in juli 2020 hebben ontvangen, is een eerste stap naar een energiezuinige woning. Heb je hier al gebruik van gemaakt en denk je aan grotere vervolgstappen? Dan is dit webinar de ideale activiteit om meer kennis op te doen over de mogelijkheden. Heb je de teGOEDbon nog niet besteed, bijvoorbeeld omdat je niet weet welke maatregelen het meeste opleveren? Geen zorgen, het Duurzaam Bouwloket geeft je 3 tips hoe je de teGOEDbon het beste kunt besteden aan kleine maatregelen. Doe er je voordeel mee.

Gratis en onafhankelijk advies

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van gemeente Leiderdorp. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis informatie en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel en duurzaam maken van hun woning.  Ga naar www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie of stel een vraag aan een adviseur via 071 – 204 30 14 of info@duurzaambouwloket.nl.

 

Kijk hier het webinar terug