Energie

Nieuwsbrief voor Leiderdorpse VvE’s!

De VvE-groep van de Leiderdorpse EnergieAmbassadeurs geeft een nieuwsbrief uit met tips, inspiratie en informatie over verduurzamen van woningen en appartementencomplexen speciaal voor VvE’s. Als lezer van de nieuwsbrief heb je zelf invloed op de inhoud van de nieuwsbrief door middel van een enquete waarin je kunt aangeven welke onderwerpen er bij jou VvE leven.

Hoewel er qua verduurzamingsmogelijkheden overeenkomsten zijn tussen koop-eengezinswoningen en -appartementen, zijn er ook uitdagingen waar je alleen binnen een VvE mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke besluitvorming. De meeste EnergieAmbassadeurs (EA’s) van de gevormde sub-groep zijn zelf lid van een VvE en weten dus als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. De EA’s startte een werkgroep specifiek gericht op VvE’s om informatie te verzamelen en te delen.

Enquête

Om de concrete informatiebehoeften onder Leiderdorpse VvE’s te inventariseren, heeft de werkgroep een enquete ontwikkeld. Iedere VvE kan deze enquête invullen.
De werkgroep ziet jouw input graag tegemoet! Klik op deze link voor meer informatie

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

De EnergieAmbassadeurs stellen de nieuwsbrief samen op basis van de input uit de enquête. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief en ontdek de vele technische en financiële mogelijkheden voor jouw VvE en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief!

Heb je een opmerking of vraag? Mail dan naar vve@goedleiderdorp.nl.

Klik op de links hieronder voor de eerder uitgekomen nieuwsbrieven. Laat je inspireren om jouw VvE (verder) op weg te helpen naar verduurzaming!

Nieuwsbrief 1 – juli 2019

Nieuwsbrief 2 – september 2019

Nieuwsbrief 3 – november 2019

 

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.