Energie

Alles wat je wilt weten over het verduurzamen van een VvE

Hoewel er qua verduurzamingsmogelijkheden overeenkomsten zijn tussen koopwoningen en -appartementen, zijn er ook uitdagingen waar je alleen binnen een VvE mee te maken krijgt. Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op en waar moet je beginnen?

EnergieAmbassadeurs

Een aantal EnergieAmbassadeurs (EA’s) hebben een subgroep gevormd om zich specifiek op deze tak te richten. Een van de groepsleden is zelf lid van een VvE en weet dus als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. De EA’s startten een werkgroep specifiek gericht op Leiderdorpse VvE’s om informatie te verzamelen en te delen.

Nieuwsbrief

Deze VvE-groep is gestart met een nieuwsbrief met informatie en tips over het verduurzamen van appartementen en complexen speciaal voor VvE’s. Als lezer van de nieuwsbrief heb je zelf invloed op de inhoud van de nieuwsbrief. Deze wordt namelijk samengesteld op basis van de input uit een enquête, waarin je kunt aangeven welke onderwerpen er bij jouw VvE leven of wat jij graag zou willen weten. 

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief!

Heb je een opmerking of vraag, kun je altijd mailen naar vve@goedleiderdorp.nl.

Klik op de links hieronder voor de eerder uitgekomen nieuwsbrieven. Laat je inspireren om jouw VvE (verder) op weg te helpen naar verduurzaming!

Nieuwsbrief 1 – juli 2019

Nieuwsbrief 2 – september 2019

Nieuwsbrief 3 – november 2019

Nieuwsbrief 4 – oktober 2020

 

Webinar

Tijdens de GOED-week in oktober 2020 heeft de VvE-groep een webinar gegeven met Leiderdorpse ervaringsdeskundige Luc de Beer (voorzitter van VvE Merelstraat) en Frank Kempeneers van Duurzaam Verenigd (uitvoerend bureau van het gratis energiescantraject van de gemeente). Klik op de video bovenaan en laat je inspireren!

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

  • Voer uw wachtwoord in.
  • Voer uw wachtwoord opnieuw in.