Energie

Vraag nu gratis bespaaradvies aan van onze energiecoaches!

De uitdaging minder energie te verbruiken gaat ons allemaal aan. Maar misschien weet je niet goed waar te beginnen om jouw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Of misschien heb je al best wat gedaan, maar weet je niet goed wat je nog meer zou kunnen doen. Klinkt dit bekend?

Eerste stap

Mogelijk heb je al best wat gedaan, zoals verlichting met enkel ledlampen, tochtwerende borstels en/of reflecterende folie achter de radiatoren. Heb je deze kleine maatregelen nog niet (volledig) toegepast, vergeet dan niet mee te doen aan de bespaarteGOED-actie als je dat nog niet gedaan hebt. En neem eens de checklist met GOED-tips door om te zien hoe je makkelijk kunt besparen op de energierekening.

Energiek gesprek

Voor mensen met vragen hoe te beginnen of hoe nu verder staan kersverse energiecoaches paraat! Tien EnergieAmbassadeurs uit Leiderdorp en Zoeterwoude hebben samen een training tot energiecoach gevolgd en helpen jou graag op weg. Zij zetten de mogelijkheden op een rij tijdens een laagdrempelig gesprek, bij je thuis of online. Je ontvangt dus gericht advies op basis van jouw  (koop-)woningkenmerken.

Geïnteresseerd in een energiek gesprek? Geef jouw naam en adres door op energiecoach@goedleiderdorp.nl en een van de coaches neemt contact met je op.

Let op:

  • Bij veel animo kan het voorkomen dat je op een wachtlijst gezet wordt. De coaches nemen contact met je op zodra je aan de beurt bent.
  • De adviesgesprekken zijn (vooralsnog) toegespitst op woningeigenaren. Huurders en bewoners van een VvE kunnen voor advies over kleine, energiebesparende maatregelen wel terecht bij de EnergieAmbassadeurs , al is dit niet in de vorm van een adviesgesprek met de energiecoaches.