Tip

Organiseer je evenementen duurzaam!

Het organiseren van een evenement vergt de nodige voorbereiding waarbij er veel keuzes gemaakt moeten worden: waar gaan we het houden, wat doen we met catering, hoe brengen we het evenement onder de aandacht, hoe komt men van A naar B enz. enz.. Iedere keuze die je maakt, heeft effect op je bijeenkomst maar ook op je omgeving.

Wij hebben een handig overzicht gemaakt per thema voor tijdens (de voorbereiding van) je evenement. Deze praktische tips kunnen je op weg helpen om je evenement minimaal net zo leuk maar wellicht net wat duurzamer te maken. Want hoe duurzamer, hoe minder CO2-uitstoot en alle beetjes helpen in de Leiderdorpse missie naar een CO2-neutraal dorp!

Heb jij zelf nog andere tips? Geef ze hieronder door en inspireer je dorpsgenoten:

Praat mee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Reacties

  Ed Patijn

  Gelukkig lees ik op uw website dat wordt aangeraden zo min mogelijk wegwerp plastic te gebruiken. Ik las namelijk in het krantenartikel (Leids Nieuwsblad, 23. augustus) de oproep om plastic wegwerpartikelen te gebruiken. Misschien rectificeren?? Goed werk overigens, Leiderdorp!!

   Suzanne

   Beste meneer Patijn, hartelijk dank voor uw bericht en uw oplettendheid. Wij waren niet op de hoogte van het geplaatste artikel in het Leids Nieuwsblad, dus bij deze hebben wij ook een rectificatieverzoek gedaan zodat zij dit kunnen aanpassen en de juiste informatie geven (zoals inderdaad ook te lezen is in de infographic zelf). Nogmaals dank dat u het onder onze aandacht gebracht heeft!

Automatisch op de hoogte blijven?

Meld je aan en ontvang een kort berichtje in je mailbox bij elk nieuw artikel!

 • Voer uw wachtwoord in.
 • Voer uw wachtwoord opnieuw in.