Ondernemen

Meld je aan

Gratis energiescans voor ondernemers!

De gemeente heeft weer energiescans beschikbaar voor Leiderdorpse ondernemers. Samen met de Omgevingsdienst en adviesbureau Klimaatroute, bieden wij jou als ondernemer gratis hulp bij energie.

Zo werkt het

Adviesbureau Klimaatroute voert de energiescan uit. Eerst komt een adviseur van Klimaatroute langs bij jouw bedrijf. Tijdens het bezoek kijken ze onder andere naar verlichting, verwarming, isolatie en duurzame opwekking. Daarna maken ze hier een digitaal rapport van. Hierin staan onder andere de verwachte besparingen en terugverdientijden. Klimaatroute bespreekt dit rapport met jou.

Wist je dat ondernemers na dit traject binnen 3 jaar tijd gemiddeld meer dan 30% besparen op de energierekening?

Hulp bij het uitvoeren

Klimaatroute kan jou daarna nog een jaar lang begeleiden bij het uitvoeren van de maatregelen. Zo helpen ze bij het opvragen en beoordelen van offertes. Ook bieden ze ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. En ze kunnen jou informeren over de wet- en regelgeving waar je je aan moet houden als het om energie gaat.

Geef je nu op voor de energiescan!

Klimaatroute neemt in de zomer van 2024 contact met jou op of je wilt meedoen. Maar op=op, dus het kan gebeuren dat andere ondernemers je al voor waren. Daarom kan je jezelf ook al zelf aanmelden, zodat je zeker weet dat je een energiescan kunt krijgen.

Aanmeldlink: Energiescans organisaties – Omgevingsdienst West-Holland (odwh.nl)
Telefoon:  020-7009438
E-mail: contact@klimaatroute.nl 

Installatiebedrijven opgelet!

Ben of ken je een installateur of technisch dienstverlener die duurzame maatregelen voor bedrijfspanden uitvoert? Meld je dan bij Klimaatroute via contact@klimaatroute.nl. Je kunt dan offertes maken voor klanten en nieuwe klanten erbij krijgen. Klimaatroute werkt namelijk samen met lokale installatiebedrijven.