Energie

Doe mee

Kom naar de bespaarteGOED-roadshow voor een gratis energiebox t.w.v. €75!

In december start de bespaarteGOED-roadshow. Op 15 en 22 december is de roadshow te vinden in Leiderdorp. In 2022 volgen meer locaties, dus houd de agenda op onze website in de gaten.

De roadshow komt met een grote wagen. Bij de wagen vind je een adviseur van uitvoerende partij WoonWijzerWinkel, die je kan helpen met het ontvangen van een gratis, vooraf samengestelde bespaarteGOEDbox, of met vragen over verduurzamende producten en maatregelen in huis. Stel je liever je eigen box samen, of heb je vragen over waar te starten met het verduurzamen van je eigen woning? Er zijn EnergieAmbassadeurs  aanwezig om je daarbij te helpen. Speciaal voor huurders van Rijnhart Wonen is er sommige dagen vertegenwoordiging aanwezig van Rijnhart Wonen en belangenvereniging De Huurderij.

Tijdens de roadshow wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen. De wagen is voor een groot deel open en er zijn buiten tafels aanwezig om in gesprek te gaan met de andere aanwezige partijen.

Waar en wanneer is de roadshow?

Vrijdag 28 januari                        Zaterdag 29 januari
09.00 – 17.00 uur                       09.00 – 17.00 uur
Laan van Berendrecht                Markt Statendaalder
Ouderzorg/ Vogelwijk                Winkelhof

Op 28 januari vind je de roadshow aan de Laan van Berendrecht. Rijnhart Wonen is dan ook aanwezig voor haar huurders. Op 29 januari vind je de roadshow bij de Winkelhof, aan de rand van de zaterdagmarkt. .

Woensdag 15 december           Woensdag 22 december
09.00 – 17.00 uur                       09.00 – 17.00 uur
Mauritssingel, bushalte             Ommedijk, parkeerplaats Engelendaal
Doeskwartier                                 Buitenhof

Op 15 december vind je de roadshow aan de Mauritssingel ter hoogte van de Hoofdstraat, bij de eindhalte van lijnbus 2. Deze bushalte heet ‘Oranjewijk Leiderdorp’. Op 22 december vind je de roadshow bij de Ommedijk aan de parkeerplaats langs het Engelendaal, dus niet aan de voorkant van het gebouw. Beide ochtenden zijn Rijnhart Wonen en De Huurderij aanwezig voor vragen van huurders van de woningcorporatie.

Liever zelf aan de slag?

Lees hier hoe je mee kunt doen aan de actie zonder dat je bij de roadshow aanwezig hoeft te zijn.