Energie

LAATSTE KANS! BespaarteGOED-roadshow met gratis energiebox van €75!

In 2021 en 2022 gaat de Leiderdorpse roadshow voor energiebesparing langs!

De roadshow komt met een grote wagen. Bij de wagen vind je een adviseur van uitvoerende partij WoonWijzerWinkel, die je kan helpen met het ontvangen van een gratis, vooraf samengestelde bespaarteGOEDbox, of met vragen over verduurzamende producten en maatregelen in huis. Stel je liever je eigen box samen, of heb je vragen over waar te starten met het verduurzamen van je eigen woning? Er zijn EnergieAmbassadeurs aanwezig om je daarbij te helpen. Sommige dagen is Incluzio ook aanwezig voor vragen, zoals hoe je je kosten goed kunt inzien en beheren.

Tijdens de roadshow wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen. De wagen is voor een groot deel open en er zijn buiten tafels aanwezig om in gesprek te gaan met de andere aanwezige partijen.

Let op!  

  • Vanaf maart 2022 kunnen alleen huurders een gratis bespaarpakket ophalen. Woningeigenaren kunnen nog wel langskomen met vragen voor de adviseur of om tips te krijgen van de EnergieAmbassadeurs. Of zelf een bestelling plaatsen of kosten terugvragen via de actiepagina.
  • Huurders ontvangen van tevoren een brief. Neem deze mee als je een bespaarpakket gaat ophalen, zodat je deze brief kunt laten zien aan de adviseur die de pakketten uitdeelt.
  • Ben je huurder in Leiderdorp, maar heb je geen brief ontvangen? Neem dan een brief mee, geadresseerd aan jou, van jouw verhuurder. Het mag een brief zijn die over iets heel anders gaat, zolang het een brief is van jouw verhuurder met jouw adres.

Waar en wanneer is de roadshow?

Woensdag 7 december                

12.00 – 16.30
Rijnhart Wonen
Bolderikkamp 12
(zonder wagen, wél met adviseur en bespaarpakketten)

 

Liever zelf aan de slag?

Lees hier hoe je mee kunt doen aan de actie zonder dat je bij de roadshow aanwezig hoeft te zijn.