Afval

Tip

Nieuw: Repair Café Kids op 29 mei!

Kom jij woensdag 29 mei ook naar de eerste editie van het Repair Café Kids? Vandaag kan je voor het eerst in het MEC met de vrijwillige reparateurs van het Repair Café aan de slag met jouw kapotte spullen.

Heb je een stuk speelgoed dat het niet meer doet of dat kapot is? Een knuffel die uit elkaar valt? Of zit er een gat in jouw lievelingstrui? Gooi ze niet weg, maar kom ze repareren tijdens het Repair Café Kids! Samen met de reparateurs leer je hoe je jouw kapotte spullen weer heel kan maken. Hoe leuk is dat!

Repareren wordt leuk!
Verzamel jouw kapotte spullen en kom ermee naar het allereerste Repair Café Kids. Denk aan speelgoed, een rugzak, je wekker, knuffels, je lievelingsshirt, broek of trui of misschien wel je fiets. Weggooien hoeft zeker niet, want meestal is het gewoon nog te maken. In het Kids Repair Café wordt repareren leuk: je leert veel en ontdekt dat je veel meer kunt dan je misschien wel dacht. En natuurlijk is het heel duurzaam om te doen!

Voor wie en waar?
Het Kids Repair Café is voor kinderen in de basisschoolleeftijd en hun volwassen begeleider. Je bent op 29 mei van harte welkom om 14.00 uur en het Repair Café Kids sluit om 15.30 uur! Er ligt gereedschap klaar om mee aan de slag te gaan. Wil je komen? Leuk! Meld je even aan via mec@leiderdorp.nl

Milieu Educatief Centrum Leiderdorp, Diepeningenlaan 110 (e) (in de Sterrentuin)